fbpx

Je bent dagelijks aan het opmaken en op een of ander manier raak je inspiratieloos. Iets nieuws uitproberen is dan een optie. Je kijkt in de spiegel en vraagt je af: Wat wil ik dit keer echt laten opvallen? Ogen of lippen? Als we het hebben over oogmake-up dan zijn er zoveel mogelijkheden. In een onderzoek blijkt dat meer dan 70 procent van de mannen als eerste kijken naar de ogen van een vrouw. Hoogste tijd voor inspiratie om je ogen te laten schitteren.

Mocht je niet bekend zijn met Reddit. Het laat geregistreerde gebruikers (ook wel redditors) toe om zelf berichten toe te voegen in de vorm van een link, afbeelding of een eigen tekst en op deze berichten te reageren. Er zijn talloze groepen en één ervan is Makeupaddiction. In deze groep plaatsen gebruikers foto’s met een bepaalde look en vragen ze om advies. Het is een leuke plek om make-up inspiraties te verkrijgen. Om die reden deel ik in deze blogpost 5 opvallende, mooie oogmake-up inspiraties afkomstig van Reddit.

Disclaimer: Ik ben niet de eigenaar van deze foto’s.

Tropical Paradise Look

Tropical Paradise Look

Door: unicornmakeup

Zeg eerlijk, Dit ziet er gewoon geweldig uit. In een reactie geeft ze aan dat ze deze look zo heeft kunnen doen door alle eerst een witte oogschaduw base te gebruiken. Daarna ging met haar kwast verschillende kleuren gericht aanbrengen.

Yellow shadow ‘daytime wearable’

Yellow shadow ‘daytime wearable’

Door: kbennzz

Ooit afgevraagd hoe je een gele oogschaduw kan gebruiken? Bij deze heb je nu een voorbeeld. Afgezien van de base zie je in feite twee kleuren eruit springen namelijk geel en oranje. Zwarte eyeliner en een setje wimpers maken deze look compleet.

Pink shimmer voor bij een bruiloft

 

Pink shimmer voor bij een bruiloft

Door: redcoat12

Als je wilt dat mensen gehypnotiseerd worden door je ogen dan is dit wel een goed voorbeeld. Glinsteringen op je ooglid met subtiele schaduw en een korte maar dikke wing. Bij een eerst volgende bruiloft zal dit mijn look zijn. Love it!

Purple fantasy met wing

Purple fantasy met wing

Door: hollieeduff

Paars behoort ook bij de kleuren die je gewoon echt goed moet gebruiken. Wat ik mooi vind aan deze look is hoe ze de overgang en lijn met een wing tot uiting heeft gebracht. Dit is meer een look als je bijvoorbeeld uitgaat.

Butterfly look in honor of spring

Butterfly look in honor of spring

Butterfly look in honor of spring

Door: hiimkaylaa

Vlinders in je buik? Nee, vlinders rondom je ogen. Zoals in een reactie iemand aangeeft kan dit flashy zijn of subtiel. Hoe ze dit tot stand brengt

Comments are closed.

Back to top