Hier lees je over beauty en fashion en meer

Als je houdt van make-up beauty en fashion dan ben je op het goede adres. Op deze website deel ik berichten met jullie over verschillende onderwerpen. Hierbij kan je denken aan do-it-yourself, tips/hacks, tutorials, reviews, gezondheid/fitness en fashion nieuwtjes/trends. Ook lees je blog berichten over apps en columns.

Meeste bloggers/vloggers kunnen best heel serieus zijn en ja, dat ben ik niet altijd. Ik hou van humor namelijk (wie niet?). We zeggen niet voor niets; een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

Mijn inbreng voor jullie is dat ik de grote wereld van beauty en fashion zal filteren met onderwerpen die er echt toe doen

Me, Myself and Primerlure

Hoi, mijn naam is Aylin Karademir. Sinds ik klein was wist ik dat make-up en fashion helemaal mijn ding is. Mijn grootste inspiratie zijn mijn twee zussen. Ze zijn echt geweldig en hebben mij geholpen bij verschillende situaties. Ik hoop dat ik jullie ook kan inspireren. Ik vind het namelijk erg leuk om mensen te helpen. Het geeft mij een gevoel van voldoening. Wat ik ook vind is dat je kennis moet blijven delen. Mijn inbreng voor jullie is dat ik de grote wereld van beauty en fashion zal filteren met onderwerpen die er echt toe doen.

Vergeet je ook niet aan te melden voor de (Engelse) nieuwsbrief. Zo zal je als een van de eerste updates en exclusieve blog berichten ontvangen in je inbox. Bedankt!

Subscribe to Primerlurer newsletter
Voor het versturen van de nieuwsbrief maken wij gebruik van Mailchimp. Ook Mailchimp maakt gebruik van cookies. Meer informatie hierover kan je vinden in de privacy policy van Mailchimp

Afbeeldingen die ik niet zelf heb gemaakt zijn afkomstig van de volgende websites:
Pixabay | stocksnap | unsplash| | Pexels | | public domain archive | death to the stock photo

Alle afbeeldingen afkomstig van deze websites zijn erkend onder Creative Commons CC0.

Mocht je vragen, verzoeken of heel iets anders hebben? Dan kan je altijd contact opnemen via het onderstaand contactformulier of info@primerlure.nl.

Contactformulier

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

Back to top