fbpx

Elk jaar komen we leuke nieuwe trends tegen. Zo geniet ik echt als ik zie dat een bepaalde kledingstuk weer een come-back maakt. Wat ik meestal zie is een soort van een upgrade in een bepaalde Combi. Afgelopen jaar had je wereldwijd zoveel fashion trends. Je ziet dat merken een bepaalde trend snel proberen te vermarkten, hopende dat het als warme broodjes over de toonbank gaan. Fashion trends die te lang in de winkels verkrijgbaar zijn mogen op een gegeven moment wel verdwijnen. Met te lang bedoel ik dat een bepaald kledingstuk meer dan twee jaar wordt gedragen. Er zijn ook trends die gewoon not done zijn. In deze blogpost lees je 6 fashion trends die hopelijk in 2018 zullen verdwijnen.

1 –       Chunky Chokers (grote opvallende dikke chockers)

Chokers die te groot te opvallend zijn moeten verdwijnen

Chokers vind ik tot de dag vandaag nog steeds fantastisch. Ook al vinden heel veel mannen het niks. Als je het goed combineert kan het juist een goede aanvulling zijn op je combi. Een goede vervanger van een ketting naar mijn mening. Maar alsjeblieft, doe geen dikke grote opvallende chokers op. Zoals in de afbeelding hierboven vind ik het ‘te opvallend’. Met deze chokers lijkt het alsof jij je nek compleet wilt verbergen. Je hebt tegenwoordig ook chokers met een klok. Like, I can’t. Let it be gone in 2018!

2-            Te overdreven ripped jeans

Embed from Getty Images

Begrijp me niet verkeerd. Ripped jeans vind ik fantastisch. Ik heb er een paar in mijn kast. Het is een fashion stijl dat niet snel zal verdwijnen. Combi met een visnet panty eronder blijft ook leuk. Dan heb je ook te overdreven gescheurde broeken. Nee, stop met het dragen van te overdreven ripped jeans in 2018. In 2017 hebben we genoeg voorbeelden van gezien waarom het beter in 2017 kan blijven.

3 –       visnet panty boven je broek

Embed from Getty Images

Net had ik al over dat visnet panty onder je gescheurde broek nog leuk is om te dragen in 2018. Wat hopelijk snel zal verdwijnen is de trend met visnet panty boven je broek. Het ziet er namelijk trashy uit. Ook al draag je straks in de zomer een crop top. Combineer het niet met een visnet panty die je vervolgens omhoog trekt alsof het een highwaist jeans is. Ik hoop dat ik niemand aantref die dit doet in 2018.

4 –       Doorzichtige plastic bij kleding of schoenen

Embed from Getty Images

Fashion shows zijn geweldig. Het is een moment van inspiratie. Een echte misser is het doorzichtige plastic dat ze lieten zien in kleding. Het ziet er.. Hoe zal ik het zeggen? Het ziet er goedkoop uit. Daarnaast vraag ik mij af wat er gebeurd als je zou gaan zweten. Zie jij het al voor je dat? Ik hoop dat geen enkel merk dit probeert te vermarkten in 2018.

5 –       cold shoulder trend

cold-shoulder trend

Enkele jaren zien we cold-shoulder tops op verschillende manieren in de winkels. Je ziet ook dat er jurken worden verkocht met een opening bij de schouders. Na 2 jaar mag het langzaam aan wel verdwijnen. Als je eerlijk bent is het ook niet super comfortabel. Vooral in de winter periode is het niet fijn. Mocht je in 2018 gaan shoppen dan is mijn advies om geen cold-shoulder tops of jurken te kopen. Kies voor flare sleeve style.

6 – laced-up broeken

laced-up broeken

Net zoals bij puntje 3 over visnet panty boven je broek, ziet een laced-up broek ook trashy uit. Ik hoop dat dit type broek niet gedragen wordt in 2018. Moet je voorstellen dat je dit draagt tijdens een zonnige dag. Even later ben je op een vreemde manier verbrand. Nee, dat wens ik niemand toe.

Comments are closed.

Back to top