fbpx

Heb jij dat ook? Je bekijkt je kledingkast en wilt deze gaan updaten met de mooiste kledingstukken van dit moment. Vervolgens ga je op zoektocht bij verschillende webshops die zo veel artikelen te bieden hebben. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Maar welke kledingstukken zijn echte blijvertjes? In deze blogpost geef ik je advies over drie kledingstukken dat elke fashionista in haar kast moet hebben.

#1 off the shoulder top en jurk

Een off the shoulder top of jurk zullen niet alleen deze maar ook de volgende zomer een hit zijn. Een mooie pluspunt aan dit kledingstuk is de beschikbaarheid in verschillende variaties. Deze zomer zien we onder andere “half” off-the-shoulder topjes met flares zoals de afbeelding hieronder. Klik op de afbeelding om er één te bemachtigen.

Bron: modemusthaves.com / Shop this look!

Super leuke topje met flares van modemusthaves. Dit is ook leuk te combineren met een andere type bottoms zoals een skinny witte jeans. Een geweldige jurk is hieronder afgebeeld. De bloem patronen zijn vooral nu helemaal in.

Bron: selectedfemme.com / shop this look!

#2 Kanten topjes en jurkjes

Kanten topjes zullen niet alleen in de zomer maar ook na de zomer veel worden gedragen. Kant is te zien op de schouders of aan de boven –en/of onderkant. Daarnaast geeft het een luxe en vrouwelijke uitstraling. Je zal dat ook niet gauw terug zien bij mannelijke kleding. Omdat het een opengewerkte stof is zal het jouw huid nooit helemaal afsluiten. Je huid heeft weliswaar ruimte om te ademen. Tijdens warme dagen is dit daarom mooi meegenomen. Zie hieronder voor enkele voorbeelden.

Bron: veromoda.com / Shop this look!

Bron: Veromoda.com / shop this look!

#3 Maxi dress

Het mooie aan een maxi dress vind ik dat het niet alleen zomers, maar ook in de lente gedragen kan worden. Combineer het met een spijkerjas voor een klassieke look. Let hier wel op de kleuren combinatie.

Bron: modemusthaves.com klik hier om deze look te shoppen

Bron: veromoda.com / Shop this look

Heb jij nog kledingstukken dat elke fashionista moet hebben in haar kast? Laat het mij weten! Binnenkort zal ik namelijk deel twee schrijven over essentiële kledingstukken die je in je kledingkast moet hebben.

 

Geef een reactie

Back to top