fbpx

Tenzij je al vanaf geboorte mega wimpers hebt, zoek jij waarschijnlijk net als mij naar manieren om je wimpers een extra boost te geven. Einde van de dag maakt het niet uit hoeveel je investeert in een mascara. Als je geen volle wimpers hebt, kan je niet meer creëren dan wat je nu al aan haartjes hebt.

Mocht je overwegen op wimperextensions op te laten zetten, Lees dan ook 10 dingen wat jij moet weten over wimperextensions.

Gebruik maken van nepwimpers is misschien wel de snelste manier om een echte drama, glam etc. look te creëren. Wat mij altijd tegenzit, is dat het er zo onnatuurlijk uitziet. Als ik kijk in de spiegel, zie ik dat mijn natuurlijke wimpers vooral verspreid zijn.  Tenzij je natuurlijk gaat voor een overduidelijke-nepwimper-look.

Maar wist je dat je met een simpele trucje nepwimpers kan omtoveren tot een meer natuurlijk ogende wimpers? Voor deze hack, maak ik gebruik van nepwimpers van AliExpress, wimperlijm en… nu komt het, een wimperborstel.

Transformatie naar natuurlijk ogende wimpers

Je pakt je borstel en gaat over de wimpers heen. Dit doe je met horizontale, diagonale en verticale bewegingen. Het resultaat lijkt enorm veel op nepwimpers van premium merken. Omdat meeste nepwimpers machinaal gelijkmatig zijn verspreid, zorg je met deze truc ervoor dat het, net zoals je eigen wimpers, oneven zal zijn.

Nepwimpers borstelen

In de foto hieronder zie je het verschil. Er is alleen geborsteld aan de rechter wimper. Zie jij het verschil?

before and after foto nepwimpers.

Net zoals je eigen wimpers is het meer verspreid en oneven. Natuurlijk raad ik wel aan om een klein beetje bij de knippen. Doe dit wel heel voorzichtig. Eenmaal te kort, en je kan het weggooien.

Het Resultaat

closeup-wimpers

nepwimpers

Andere belangrijke tips

Hiervoor heb je gelezen hoe je met behulp van iets heel simpels je budget nepwimpers kan omtoveren naar een wat natuurlijker ogende wimpers. Hier volgt een aantal handige tips als je nepwimpers wilt gaan opzetten.

  • Plaats je spiegel recht voor je. Ga hierna je hoofd iets naar achter kantelen. Hierdoor is het opzetten nog makkelijker.
  • Ga je nepwimpers niet met je eigen handen eraf halen. Grote kans dat je daarmee je eigen wimpers eraf trekt. Gebruik een wattenstaafje met make-up remover om het voorzichtig eraf te duwen.
  • Nepwimpers kan je vaker dan één keer gebruiken. Maak het schoon met (lauw) warm water en klein beetje afwasmiddel in een kommetje. Wrijf de wimpers lichtjes. Overgebleven lijm verwijder je hierna met behulp van een pincet
  • Hoe droger de wimperlijm des te beter het opblijft. True story. 15 tot 20 seconde wachten is wel echt het minimum.
  • Gebruik iets meer wimperlijm aan het uiteinde van je nepwimpers. Als er iets is waar jij je aan zal ergeren is dat een uiteinde niet opblijft en uitsteekt.

fake eyelash kits

Geef een reactie

Back to top