fbpx

Kissproof (of waterproof) lippenstift is de ideale oplossing om zorgeloos de dag door te brengen met een mooie kleurtje op je lippen. Opnieuw aanbrengen van lippenstift staat bij mij namelijk niet op de hoogste prioriteit. Het probleem van deze type lippenstift is het verwijderingsproces. Met een normale make-up remover gaat het enorm moeilijk eraf. Je krijgt pijn aan je lippen alsof je de heetste peper op je lippen heb gesmeerd. Je kan er ook gebarsten lippen van krijgen. Als je het ’s avonds verwijderd, zie je de dag erna ook nog dat er restjes zijn overgebleven. Intussen zijn de helft van je wattenschijfjes verdwenen in de prullenbak. Gelukkig is er een makkelijke oplossing om het pijnloos en in zijn geheel te verwijderen.

Breng Vaseline op je lippen en verwijder met make-up remover op basis van micellar water

Breng Vaseline op je lippen en verwijder met make-up remover op basis van micellar water

Vaseline gecombineerd met make-up remover op basis van micellar water is de beste manier om kissproof lippenstift te verwijderen. Vaseline is een bijproduct van aardolie en is sowieso een must have. Het is namelijk multifunctioneel. In een ander blogpost zal ik met jullie delen wat je allemaal met Vaseline kan doen. Goed om te weten is dat heel veel make-up producten gemaakt zijn op basis van minerale olie dat afkomstig is van aardolie.

Micellar water bevat clustertjes die vet en vuil aan zich binden. Hierdoor kost het vrijwel geen moeite om make-up te verwijderen. Een make-up reiniger met micellar water verwijderd onzuiverheden zonder je huid te laten uitdrogen.

De oplossing

vaseline insmeren op je lippen1 – Smeer vaseline over je hele lippen.

2 – Laat het intrekken voor 5 minuten.

verwijderen met wattenschijf met micellar reiniger3 – Verwijder het met een wattenschijf + makeup remover op basis van micellar water.

In totaal heb ik maar één wattenschijf gebruikt om de lippenstift in zijn geheel te verwijderen. Als extraatje smeer ik voor het slapen gaan beetje vaseline op mijn lippen. Dit zorgt voor herstel van mijn lippen. Het voorkomt ook gebarsten lippen wat naar mijn mening de grootste pluspunt is.

Heb je nog andere tips? Deel het door een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Back to top