fbpx

Heb jij een Jade Roller? deel je ervaring in de reacties.

Herken je dat ook? Je stapt fris en fruitig uit je lekker warme bed en gaat je gezicht wassen. Hierna kijk je in de spiegel en je ziet zwellingen, wallen etc. Je gezicht ziet er gewoon niet uit. Ook al kan make-up in principe alles bedekken, na het verwijderen ervan zie je de waarheid: je huid heeft ook een treatment nodig. Jade roller kan dan een oplossing zijn.

Jade roller is een massage treatment voor je gezicht en je kan het op elk moment van de dag gebruiken. Wel raad ik aan om het te gebruiken nadat jij je make-up hebt verwijderd. Een reden is dat je het dan minder schoon hoeft te maken.

De grote vraag luidt werkt Jade Roller en is het iets dat je aan je dagelijkse routine moet toevoegen. Het ligt echt puur aan je situatie en hoe bedreven je bent.

Fake vs real Jade Roller

Fyi , jade is een gemeenschappelijke naam voor twee mineralen die als edelstenen worden gebruikt. Jade kent verschillende kleuren zoals groen, bruin, zwart of wolkenwit. Er circuleert ook een neppe jade. Je kan een echte van een neppe op de volgende manier onderscheiden:

  1. Hardheid neppe Jade rollers kunnen makkelijker breken in tegenstelling tot de echte jade stenen
  2. Luchtbellen: kijk of je jaderoller luchtbellen in de steen heeft. Als het luchtbellen heeft, dan is het niet authentiek en dus fake. Echte jade heeft geen luchtbellen
  3. Gewicht: een jadesteen heeft er enig gewicht, wat betekent dat als hij van glas is, hij vrij licht aan voelt.
  4. Koude steen een echte jade moet koud aanvoelen omdat het geen warmte vasthoudt. Doe de volgende test om erachter te komen. Houd de Jade Roller in een vuist en wacht totdat je merkt dat het even warm is als je hand. Leg het hierna op een tafel voor ongeveer 30 seconden. Raak de jade-steen met het puntje van je tong. Voelt het koud aan? Dan heb je the real deal.

Tot slot, de echte jade verandert van kleur als het jarenlang in contact is geweest met het menselijke huid. Ben echt benieuwd welke kleur mijn Jade zal krijgen. Ik blijf het tot die tijd intensief gebruiken (hopelijk).

Nuttig of gewoon een gimmick

Afgezien van het feit dat het bloedcirculatie bevordert, je gezicht spieren verstevigd enz. enz., voelt je eerste instantie raar aan. Ik moet denken aan het moment toen ik een muur ging schilderen met een roller. Maar nu komt het, na 10 minuten voelt mijn huid mooie warm aan en lijkt het alsof er een gloed is.  Ik gebruik het in combinatie met een huidolie. Hiermee gaat rollen namelijk heel makkelijk. rollen doe ik van binnen naar buiten en op een richting (niet heen en weer).

De grote vraag luidt werkt Jade Roller en is het iets dat je aan je dagelijkse routine moet toevoegen. Het ligt echt puur aan je situatie en hoe bedreven je bent. Een goede Jade Roller treatment duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Ik gebruik het ’s avonds terwijl ik tv kijk maar soms heb je er gewoon geen zin in. Koop het daarom alleen als je echt bedreven bent of verslaafd bent aan rollen (lol). Ik zelf vind het best leuk en doe het vooral om donkere kringen onder mijn ogen te verminderen. Eerlijk gezegd werkt een goed gezichtsmasker een per week net zo goed en het bespaart je tijd.

Geef een reactie

Back to top