fbpx

Voordat je naar beneden gaat scrollen: JA, het is het waard! Lees verder om erachter te komen waarom ik dat vind.

Misschien herken jij dit ook. Terwijl je ’s ochtends opstaat negeer je de spiegel omdat je weet dat je er niet uitziet. Het eerste wat jij doet is waarschijnlijk je telefoon pakken om er even niet aan te denken. Terwijl je opstaat en omkleed, bereid jij je mentaal voor op datgene wat je zult zien in de spiegel: onzuiverheden op je gezicht. Je wilt dan ook zo snel mogelijk iets op doen om het te bedekken.

Gelukkig zijn er behandelingen beschikbaar die een enorme boost kunnen geven aan je gezicht!

Eén maand geleden heb ik een gezichtsbehandeling gehad bij “De Mobiele Fysio- en Huidtherapeut” te Arnhem. In deze blogpost lezen jullie of het waard is om deze behandeling wel of niet te ondergaan.

Rode wangen op mijn gezicht

Mijn situatie voor de behandeling

Ik heb altijd wel last heb gehad van onzuiverheden, kleine puistjes en rode wangen. Vooral bij het afhalen van mijn make-up was het altijd een drama. Ik heb een zeer gevoelig huid dat op momenten erg droog aan kan voelen. Gezichtscrème is (nog steeds af en toe) voor mij een must.

LPG apparaat met de gebruikte middelen

De behandeling met LPG en middelen die gebruikt worden

Ik ging opgemaakt naar De  Mobiele Fysio- en Huidtherapeut in Arnhem. Wat heel fijn was, is dat ze mijn gezicht gingen reinigen met een reinigingsmousse van het merk Dermasence. Er zit geen chemische troep in en het voelt enorm fijn aan op je gezicht.

Dermasence producten afgebeeld

Hierna werd het LPG apparaat ingezet. Bij De Mobiele Fysio- en Huidtherapeut maken ze gebruik van de allernieuwste LPG generatie (lucky me). Het gaat hierbij om de LPG Cellu M6 Alliance Body & Face Esthetisch en Medical. Wat het in feite doet is de doorbloeding van je gezicht verbeteren. Het richt zich op het bindweefsel in de huid en activeert veel stoffen in de huid. Je kan het vergelijken met een intensieve (onderhuidse) massage. Je huid wordt beter doorbloed, afvalstoffen worden beter afgevoerd, het maakt de huid steviger en verfijnder.

LPG apparaat

Terwijl het apparaat werd aangezet dacht ik heel kort alsof ik bij de tandarts was. Nadat het apparaat op mijn gezicht werd geplaatst, voelde het enorm fijn aan. Totaal niet pijnlijk en erg ontspannen. Je kunt het vergelijken met een massagestoel maar dan voor je gezicht. Omdat ons gezicht ook een dunnere huid heeft, voel je meteen erna het effect ervan. Mijn gezicht voelde warm aan door de intensieve massage.

LPG Cellu M6 Alliance Body & Face Esthetisch en Medical

Na de behandeling met LPG, werd mijn gezicht behandeld met een peeling. De peeling is samengesteld uit salicylzuur en glycolzuur. Hiervoor werd de huid voor behandeld met een pre-peel tonic. Toen het op mijn gezicht werd aangebracht, voelde het warm aan dat gepaard ging met tintelingen. Mijn gezicht voelde na 30 seconden branderig aan en mijn wangen werden enorm rood. Na twee minuten werd het geneutraliseerd met Neutralisatie crème van Dermasence, dat werd in gemasseerd op de huid. Het middel heeft meteen een kalmerend effect op mijn huid.

peelingmiddel en neutralisationscreme

Tot slot werd er peptide aqua gel masker op mijn gezicht gezet. Het masker hydrateert, kalmeert en verminderd de roodheid van je gezicht. Het voelde net als de Neutralisationcréme zeer verfrissend aan. Na 10 minuten werd het eraf gehaald.

peptide aqua gel masker

Heeft het echt geholpen?

Ja, het heeft mijn gezicht een enorme boost gegeven. Omdat ik een gevoelig huid heb, zag ik na de behandeling nog wel roodheid. Na 30 minuten vervaagde het en werkelijk waar, mijn huid voelde enorm zacht en glad aan. De dag erna zag ik meteen al in de spiegel het grote verschil; geen roodheid of onzuiverheden op mijn huid. Ik heb een foto geplaatst op mijn Instagram met hoe mijn gezicht eruit zag na de behandeling.

Na iets meer dan een maand verder zie ik nog steeds een verschil vergeleken met hoe mijn gezicht zonder make-up eruit zag. Ik zie er ook iets jonger uit merk ik. Zie ook een afbeelding hieronder. Links op de afbeelding zie je duidelijk dat mijn wangen iets roder zijn dan de rechter. Daarnaast vind ik dat ik er jonger uitzie. Na twee maanden ga ik sowieso weer naar De Mobiele Fysio- en Huidtherapeut voor een volgende behandeling.

foto, Links op de afbeelding zie je duidelijk dat mijn wangen iets roder zijn dan de rechter

Geef een reactie

Back to top