fbpx

Het grootste voordeel van social media is dat je meteen op de hoogte kan zijn van een wereldwijde beauty trend. En dan begin je over trends in de wereld van make-up . Het is een manier om jezelf op bepaalde manieren te uiten. Van glam naar casual look tot.. bizarre make-up trend en stijl. Hoe gek het soms ook lijkt is de vraag eigenlijk welke jij zou uitproberen?

In deze blogpost lees je de zes meest bizarre make-up trends van 2017.

1          Omgekeerde wing eyeliner

Omgekeerde wing eyeliner hoe gek kan je het bedenken? Als je dit wilt uitproberen moet je tekenen in de binnenste hoek van het oog. Om het nog bizarrer te maken, kan je ook je wenkbrauwen omgekeerd bijtekenen.

2          Golvende wenkbrauw trend (wavy eyebrow)

Een bericht dat is gedeeld door @wavyeyebrow op

Nog een trend dat erg bizar is, is de golvende wenkbrauw trend. We gebruiken onze wenkbrauwen om een specifieke expressie te geven bijvoorbeeld verrast zijn, boosheid en bij situaties die je niet begrijpt. De vraag die ik dan heb is, welke expressie geef je met golvende wenkbrauwen?

3          Holografische make-up trend

Holografische make-up ziet er gewoon futuristisch uit. Laat je inner unicorn naar voren komen! Denk hierbij aan chromatische eyeschaduw, glinsterende highlighter, en lippenstift met parelglans.

4          Highlighten van je  je oren

Waarom zou alleen je gezicht moeten glimmen? Je kan ook je oren laten glimmen toch? Deze trend heet “lobe strobing” en is bedacht door de 19 jarige beauty vlogger Bretman Rock. Het enige wat je moet doen is om naast je jukbeenderen ook je oren te highlighten. Volgens Bretman zorg je hiermee voor balans met highlight op je jukbeenderen.

5          Golvende lippen

Geweldig! Match je bizarre golvende wenkbrauwen met krullende lippen. Waarom niet? Als je toch al apart wilt uitzien waarbij mensen twee keer, nee, drie keer voor omdraaien kan je beter er helemaal voorgaan. Uiteindelijk vind ik het wel leuk om het een keer thuis te proberen. Maar dan blijf ik waarschijnlijk wel gewoon thuis. Met krullende lippen loop ik liever niet buiten.

6          Neus haar extensions

Als je beauty nieuws volgt heb je dit waarschijnlijk al voorbij zien komen. Dit kan niet anders zijn dan een parody (hoop ik). Door gebruik te maken van je wimperextension, plak je dit letterlijk om je neusgat heen. Wat is de volgende trend neus haar extreem laten groeien met een serum? Nee, ik hoop echt dat dit snel verdwijnt.

Comments are closed.

Back to top